Brugsche Berg

ALGEMEEN

In blokhut De Brugsche Berg draaien de Bevers, de Welpen, de Verkenners, de Gidsen (gedeeltelijk) en de RSA groep. De blokhut is gerenoveerd en we hebben een prachtige kampvuurkuil gebouwd.

LIGGING

Onze blokhut De Brugsche Berg ligt in een prachtig bos waar kinderen zich eindeloos kunnen vermaken. Het bos leent zich perfect voor bosspelen. Voor de blokhut is een grasveld aangelegd waar tenten kunnen staan, gepionierd kan worden of een actief potje voet- / volleybal kan worden gespeeld.
De coördinaten van blokhut 'De Brugsche Berg':
51°41'59.89"N
5°46'16.98"O

Er zijn in de directe omgeving uitgestrekte bossen en heerlijke recreatieplassen. De Millse landweggetjes zijn in combinatie met bospaden en sloten (en voor de waaghalzen zelfs het defensiekanaal) een ideale plek voor het uitzetten en lopen van speurtochten en droppings. Ga naar de bovenstaande coördinaten om dit allemaal zelf te ontdekken.

PLATTEGROND

We zijn trots op onze mooie, ruime blokhut. We hebben verschillende ruimtes die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld slapen, eten of binnenactiviteiten. Daarnaast beschikken we over een ruime keuken, voldoende toiletten en een douchegelegenheid.

Bekijk hier de plattegrond van de blokhut.

ADRESGEGEVENS

Blokhut ‘De Brugsche Berg’
Graafseweg 16
5451 NA – MILL
T. (0485) 45 39 45

Beheerder ‘De Brugsche Berg’
Stephan Verschuren

Reacties zijn gesloten.